ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Μενού

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Pre-Junior Aγγλικά για τους πολύ μικρούς μας φιλούς!!!

Pre-Junior
Pre-Junior

ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ προσφέρουμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τα μαθήματα pre-junior για τους μικρούς μας φίλους! Μετά από έρευνα και επαφές με βρετανικά νηπιαγωγεία εφαρμόζουμε ένα πολυδιάστατο και καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα ξετρελάνει τα παιδιά!
Μην ξεχνάτε ότι η πρώτη επαφή είναι αυτή που μετράει! Μην χάσετε την ευκαιρία να μας εμπιστευτείτε το παιδί σάς. Μην κάνετε πειράματα με την ψυχολογία και τις γνώσεις του παιδιού σας! Σαν σχολείο έχουμε 55 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση!!!

JA CLASS

JA
JA

Απευθύνεται σε μαθητές δευτέρας και τρίτης δημοτικού. Στόχος είναι να αγαπήσουν τα παιδιά τα αγγλικά με δημιουργικό τρόπο. Με τη βοήθεια των συναρπαστικών βιβλίων, των παιχνιδιών, των τραγουδιών και του διαδραστικού πίνακα που χρησιμοποιείται στο φροντιστήριο μας, τα παιδιά μπορούν να απομνημονεύσουν και να εμπεδώσουν την ύλη εκμεταλλευόμενα τις οπτικές ακουστικές και συναισθηματικές ικανότητές τους.

JB CLASS

JB
JB

Απευθύνεται σε μαθητές της τρίτης και τετάρτης Δημοτικού και στόχος είναι να εμπεδώσουν όσα διδάχθηκαν την προηγούμενη χρονιά, αλλά και να εμπλουτίσουν το λεξιλόγιό και τη γραμματική τους, με τη βοήθεια συναρπαστικών βιβλίων αλλά και τη χρήση του διαδραστικού πίνακα.

SENIOR CLASSES A, B , C

Senior
Senior

Στις τάξεις αυτές περιλαμβάνεται όλη η δομή της Αγγλικής γλώσσας. Απο την πρώτη τάξη κιόλας μαθαίνουμε στους μαθητές πώς να αρχίζουν να συνθέτουν λόγο σκεπτόμενοι στα Αγγλικά. Τα παιδιά μαθαίνουν μέσα από ένα ευχάριστο περιβάλλον με την χρήση διαδραστικού πίνακα, όλες τις δεξιότητες του γραπτού και προφορικού λόγου, γραμματική και listening. Βάση κριτικών και αξιολογήσεων το σύνολο των μαθητών βρίσκει πολύ διασκεδαστική την όλη διαδικασία.

Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο!!!

CLASS D (B1)

D class
D class

Σε αυτήν την τάξη πλέον πια μπαίνουν τα θεμέλια της σωστής προετοιμασίας για την εκμάθηση της γλώσσας σε επίπεδο pre- lower. Το κάθε παιδί είναι σε θέση όχι απλά να φτιάξει προτάσεις στα Αγγλικά, αλλά να αφηγείται ολόκληρη ιστορία και να απαντά πάντα στα Αγγλικά, σε ερωτήσεις που γίνονται μέσα στην τάξη. Ολα τα μαθήματα γίνονται με την χρήση διαδραστικού πίνακα και δουλεύουμε τις δεξιότητες γραπτού, προφορικού και ακουστικού λόγου!!!

F CLASS (LOWER)

B2
B2

Σε αυτή την τάξη αμείβονται οι κόποι μας!!! Το σχολείο μας με την εκπαιδευτική εμπειρία των 55 και πλέον ετών έχει καταφέρει ποσοστά της τάξεως του 100% στις εξετάσεις lower (B2).Αυτή η τάξη περιέχει έναν συνδυασμό γνώσεων των επιπέδων B1+ (E class) και Β2 ( lower).Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών ο μαθητής είναι σε θέση να καταλάβει, να μιλήσει,και να γράψει πάρα πολύ καλά την αγγλική γλώσσα. Στόχος μας είναι,  όχι μόνο η τυπική κατοχύρωση γνώσεων αλλά και η ουσιαστική. Για αυτό και θέτουμε τον πήχη ψηλά. 

PROFICIENCY (C2)

C2
C2

Η τάξη αυτή έχει διαμορφωθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει τις πολύ υψηλές απαιτήσεις τόσο σε προφορικό όσο και σε γραπτό λόγο. Πλέον πια μιλάμε για αγγλικά που καλύπτουν κάθε επαγγελματική απαίτηση. Στο τέλος των μαθημάτων ο υποψήφιος θα είναι σε θέση να καλύψει, τυπικά και ουσιαστικά, με άνεση θέσεις του δημοσίου ή του ιδιωτικού τομέα που απαιτούν γνώσεις Αγγλικής γλώσσας. Σαν σχολείο τα ποσοστά επιτυχίας μας βρίσκονται στο 100%!!!Η τάξη αυτή έχει μεγάλη ζήτηση από ενήλικες.